Det hÀr Àr de saker jag skulle Àndra i Nintendo Switch nÀsta version

These are the things I

Med framgÄngen för Switch sedan lanseringen förra Äret Àr det svÄrt att tÀnka pÄ att Nintendo tar ut fler versioner. Enligt en artikel pÄ The Wall Street Journal hade dock Nintys redan planer för nÀsta version av den populÀra konsolen.

Rapporter sĂ€ger att, trots Switchens otroliga lansering, minskar försĂ€ljningen för konsolen och Ninty Ă€r ganska fast besluten att göra nĂ„got Ă„t ​​det. Även om det inte finns nĂ„gra solida fakta om enheten Ă€nnu, kommer det troligen att dela mĂ„nga av de nuvarande funktionerna och en förbĂ€ttrad LCD-skĂ€rm.

Att tÀnka pÄ det logiskt, naturligtvis skulle det inte finnas en enda version av Switch. Konsolerna i DS-stil hade till exempel gott om uppgraderingar och mönster dÀr mindre bitar och bobar förbÀttrades.

Jag Àr fortfarande ganska arg pÄ mig sjÀlv för hur mycket jag Àlskar min Switch. Jag hade inte tÀnkt att tycka om det nÀr jag köpte en till jobbet förra Äret och det övertrÀffade snabbt mina mobila enheter, PlayStation 4 och till och med min dator.

Det finns ett par omrÄden som kan göra med en tweak. Batteriets livslÀngd kan vara lite lÀngre och det brukar bli lite varmt nÀr man spelar mer grafiskt intensiva spel, sÀrskilt med full ljusstyrka.

Kanske kan Joy-Con-anslutningspunkterna vara lite sĂ€krare och jag skulle inte snĂ€lla pĂ„ en mer bekvĂ€m Joy-Con-design övergripande. Jag fĂ„r nĂ„gra handkramper nĂ€r jag spelar för lĂ€nge – nĂ„gon annan?

Vad skulle ni vilja se i Switch 2.0? LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan.