GlÀdjas! Metroid landar pÄ Switch nÀsta vecka

Rejoice! Metroid is landing on Switch next week

Över pĂ„ Twitter har Nintendo meddelat nĂ€sta serie klassiska spel som kommer till sin Switch Online-prenumerationstjĂ€nst.

Den 14 november kommer vi, förutom Mighty Bomb Jack och TwinBee, att fÄ den stenkalla klassikern Metroid.

Detta Àr uppenbarligen bra nyheter för fans, och jag tar gÀrna nÄgon ursÀkt för att ge NES-klassikern en ny chans.

#Metroid, Mighty Bomb Jack och TwinBee kommer till #NintendoSwitchOnline – Nintendo Entertainment System den 14/11! pic.twitter.com/MPk6qLysOo – Nintendo of Europe (@NintendoEurope) 7 november 2018

Men om jag Àr helt Àrlig, sÄ Àr jag Ànnu inte klar med den jÀvla saken. Men nu nÀr jag kan spela det ganska mycket var och nÀr, antar jag att jag inte lÀngre har mycket ursÀkt.

SĂ„ cool som den hĂ€r nyheten Ă€r, jag hĂ„ller fortfarande hoppet pĂ„ en Switch-version av Samus Returns. Åtminstone skulle det vara en trevlig platshĂ„llare tills vi fĂ„r Metroid 4, antagligen nĂ„gon gĂ„ng under de kommande tio Ă„ren.

Switch Online-tjÀnsten fick en ganska stenig start, med förseningar och tvivelaktiga beslut kring molnbesparingar. Med det sagt tror jag att det Àr ett bra sÀtt att lÄngsamt vinna nÄgon att lÀgga till klassiska spel att lÀgga till klassiska spel.