Helt pÄlitlig leveransservice, det löjliga flerspelarspelet för sandlÄdor, kraschar pÄ iOS och Android

Totally Reliable Delivery Service, the ridiculous sandbox multiplayer game, crashes onto iOS and Android

Gang Beasts and Human: Fall Flat Àr för evigt intrasslade i mitt sinne som en kakofonös röra. Att försöka komma ihÄg dem leder till minnen av extrem smÀrta och frustration: Jag hatar dem, de stör mig sÄ. De vacklande, skumma, berusade kontrollerna slingrar mig och jag vill hellre spela nÀstan vad som helst.

GĂ„ in i helt tillförlitlig leveransservice, det senaste spelet som har kommit i den riktningen – utan tvekan en annan serie försvĂ„rande katastrofer som vĂ€ntar pĂ„ att hĂ€nda.

Den hÀr jobbar dig med att göra leveranser i en liten sandlÄdestad. Du kan göra det med en liknande olÀmplig vÀn vid din sida och korsa miljön med alla typer av vildtransport, frÄn missiler till brandslÀckare.

Allt Àr skrÀddarsytt för maximal komisk effekt, eller i mitt fall, frustration. Jag Àr bara en trött pinne i leran, tÀnker, och jag tvivlar inte pÄ att 13-Äringen jag skulle ha en fantastisk tid att krascha i bergen och falla för 12: e gÄngen i rad.

MÀnniskor verkar gilla den hÀr om dess anvÀndarrecensioner pÄ Steam Àr nÄgon indikation, men jag tror inte att jag kommer att skynda mig att spela den direkt. Det Àr inte du som Àr helt pÄlitlig leveransservice, det Àr absolut jag.

Jag antar att det Àr lÀttare att sÀlja pÄ mobilen med tanke pÄ att det kommer in till ett mycket rÀttvist pris pÄ 0,00 £. Det finns dock IAP, allt frÄn en quid till en tenner.

Om du fortfarande kan ha kul hittar du Helt pÄlitlig leveransservice tillgÀnglig för nedladdning nu frÄn över pÄ Google Play. IOS- och Switch-versionerna bör tas i bruk senare idag.

Trots min automatiska motvilja mot spel som detta, tror jag att det förmodligen kommer att bli en ganska bra tid, enbart baserat pÄ speltrailern ovan.