Hur man tar bort ett Dropbox-konto

Hur man tar bort ett Dropbox-konto

Vill du sluta anvÀnda Dropbox som din primÀra molnsÀkerhetstjÀnst? HÀr Àr det enklaste sÀttet att ta bort ditt Dropbox-konto.

Det kan vara svÄrt att hantera alla dina onlinekonton, och det Àr viktigt att veta nÀr du ska börja radera oanvÀnda konton. Om du lÀmnar ett gammalt konto öppet, med ett svagt lösenord som inte uppdateras regelbundet, riskerar du dig sjÀlv i onödan för hackare och cyberbrottslingar.

Oavsett om du har slutat med att ladda upp media eller om du helt enkelt inte behöver ditt Dropbox-konto lÀngre, Àr det vÀrt att veta hur du rensar ditt konto och hur du tar bort det helt.

SÄ, utan vidare, fortsÀtt lÀsa för att ta reda pÄ det enklaste sÀttet att ta bort ditt Dropbox-konto.

Vad vi anvÀnde

Kortversionen

Öppna Dropbox Klicka pĂ„ din avatar Klicka pĂ„ InstĂ€llningar Scrolla ner till botten av sidan Klicka pĂ„ Ta bort konto Ange ditt lösenord Klicka pĂ„ Ta bort permanent

    Steg
    1

    Öppna Dropbox

    Öppna Dropbox och logga in pĂ„ kontot som du vill ta bort.Första sidan i Dropbox

    Steg
    2

    Klicka pÄ din avatar

    Klicka pÄ din avatar, som sitter i det övre högra hörnet. Den kommer att ha dina initialer. Klicka pÄ avataren i det högra hörnet

    Steg
    3

    Klicka pÄ InstÀllningar

    FrÄn rullgardinsmenyn som visas klickar du pÄ InstÀllningar. Klicka pÄ InstÀllningar frÄn den hÀr rullgardinsmenyn

    Steg
    4

    Scrolla ner till botten av sidan

    NÀr du har klickat pÄ InstÀllningar kommer du till en ny sida. Rulla till botten av den hÀr nya sidan för att se knappen Ta bort konto. Scrolla ner till botten av sidan för att radera

    Steg
    5

    Klicka pÄ Ta bort konto

    Klicka pÄ knappen Ta bort konto, den kommer att vara lÀngst ner pÄ skÀrmen. Klicka pÄ knappen Ta bort konto för att ta bort ditt konto

    Steg
    6

    Ange ditt lösenord

    Ange ditt lösenord och eventuella skÀl för att lÀmna ditt Dropbox-konto. Ange dina uppgifter för att fortsÀtta processen

    Steg
    7

    Klicka pÄ Ta bort permanent

    NÀr du Àr nöjd med ditt val och du har sparat allt innehÄll som du vill behÄlla frÄn ditt konto, klicka pÄ knappen Ta bort permanent. Klicka pÄ ta bort-knappen för att avsluta denna process i dropbox

Felsökning

Kan jag ÄterstÀlla ett raderat Dropbox-konto?

Nej, du kan inte ÄterstÀlla ett borttaget Dropbox-konto, sÄ se till att du har sparat allt innehÄll frÄn ditt konto som du vill behÄlla.

Kan jag ha flera Dropbox-konton?

Ja, sÄ lÀnge du har flera e-postkonton kan du ha flera Dropbox-konton.