Hur man tittar på kvällens Nintendo Direct

How to watch tonight

Ytterligare en vecka, en annan Nintendo Direct, det känns som. Vi kämpar ärligt för att hålla jämna steg – inte minst för att den stora N klämmer in så mycket tid.

Ikväll (13 september) är en helt ny upplaga, och även om vi inte kommer att livestreama den på grund av hur sent det är på i Storbritannien, kommer vi fortfarande att bryta ut några historier och fylla i morgon.

Men du kan fråga, var kan jag titta på den här magnifika showen? Oroa dig inte Friendo, Nintendo har redan skapat YouTube-strömmen, så att du kan fånga hela saken från början.

Och du kan göra det … här! Videon är inbäddad nedan, så skjut upp den kl 23.00 UK time (det är midnatt CEST / 15:00 PT / 18:00 ET) och se till att lära dig allt om vad Nintendo har att erbjuda.