Kommande BanG Dream! x Persona 5 collab-hÀndelse Àr för anime att hantera

Upcoming BanG Dream! x Persona 5 collab event is too anime to handle

BanG Dream! Girls Band Party! Ă€r redan ett ganska nischspel – om du inte Ă€r ett stort fan av J-Pop och animeflickor, Ă€r det osannolikt att det har varit högt pĂ„ din radar nĂ€r den först lanserades. Och nu Ă€r det pĂ„ vĂ€g att minska sitt fokus Ă€nnu hĂ„rdare med en ny kollab-hĂ€ndelse.

Av skĂ€l som jag helt enkelt inte kan förstĂ„, samarbetar mobilspelet med Persona-serien för att ta med en samling klĂ€der och sĂ„ng till sin vĂ€rld av sĂ„ng och dans – som Persona Dancing-spelen pĂ„ PS Vita, utan sjĂ€lva Persona-karaktĂ€rerna.

Mellan 17 och 28 februari kan du spela igenom en ny berĂ€ttelse baserad pĂ„ Persona 5 – men förhoppningsvis utan alla sexuella övergrepp och sjĂ€lvmordsförsök som gjorde de tio timmarna av det spelet sĂ„ upprörande.

Ännu bĂ€ttre, du kommer att kunna lĂ„sa upp nya klĂ€der för bandet Afterglow-tema runt Persona 5. Det ser ut att alla baseras pĂ„ Metaverse-klĂ€derna, sĂ„ förvĂ€nta dig att Joker, Queen och vad Futabas kodnamn Ă€r ska göra ett utseende . Och ocksĂ„ en hel Morgana-kostym? Den jag verkligen inte kan trĂ€na.

Och slutligen, om du bara vill höra dessa sjuka lĂ„tar, har du tillgĂ„ng till tre coverlĂ„tar frĂ„n hela Persona-serien – Roselia fĂ„r “Kimi no kioku” frĂ„n Persona 3, Afterglow fĂ„r “Reach Out To The Truth” frĂ„n Persona 4 och Poppin ‘Party fĂ„r “Life Will Change” frĂ„n Persona 5.

Jag … kan inte riktigt slĂ„ mitt huvud runt den hĂ€r, för att vara Ă€rlig! Även om det alltid Ă€r roligt att se franchiseavtal och IP-adresser slĂ„ samman sina krafter över spel, blandningen av BanG Dream! och Persona Ă€r helt löjligt för mig. Vilket Ă€r inte att sĂ€ga att jag inte Ă€lskar det – mitt ord, Ă€lskar jag det. Men jag kastas bara för en slinga hĂ€r.

Oavsett dina kÀnslor kan du förvÀnta dig BanG Dream! Girls Band Party! x Persona collab-evenemang som startar den 17 februari och pÄgÄr till 28 februari. Jag hoppas av hela mitt hjÀrta att du tjÀnar din perfekta Persona waifu-kostym för din BanG Dream! waifu. För mycket waifu att hantera, verkligen.

Om du Ànnu inte har provat de fÀrgglada lÀckerheterna i BanG Dream! Girls Band Party, du kan fÄ det gratis pÄ iOS och Android i deras respektive butiker. Med hjÀlp av lÀnkarna har jag bara lagt in. Jag Àr för bra för dig.