Mario Kart 8 Deluxe Àr ganska billigt pÄ UK Switch eShop just nu

Mario Kart 8 Deluxe is pretty cheap on the UK Switch eShop right now

Nu vet jag vad du tĂ€nker – “Ric, jag Ă€ger redan en switch, sĂ„ jag har sjĂ€lvklart Mario Kart 8 Deluxe, varför tror du att jag behöver veta om den hĂ€r försĂ€ljningen?” Och jag vet att du har rĂ€tt, men hör mig. Vissa mĂ€nniskor gör det inte. Och det borde fixas.

För att fira början av 2019 har Nintendo chuckat Mario Kart 8 Deluxe till salu i Storbritannien eShop, sÄ det Àr nu tillgÀngligt för £ 33,29. Om du inte redan Àger det, eller om du vill byta till en digital kopia, Àr det ett pris för att göra det.

Annars i Switch-försÀljningen hittar du ARMS och Splatoon 2 för samma pris, Octopath Traveler för £ 29,99, 1-2-Switch! för £ 27,99, Snipperclips för £ 12,59 och Rocket League för £ 7,50. Det Àr en bra tid att anvÀnda alla guldpoÀng du har pÄ dig och ta dig till nÄgra av de bÀsta spelen pÄ systemet.

Om du fortfarande hackar bort dina 3DS-spel, finns det ocksÄ en massa försÀljning dÀr, inklusive Kirby Triple Deluxe, Miitopia och Super Mario Land 3D. Du kan kolla in alla spel som finns tillgÀngliga i den nya försÀljningsrundan pÄ Nintendos egen webbplats.

Jag skulle bara vilja ta en sekund hĂ€r för att notera att vi i Storbritannien blir helt imponerade i dessa affĂ€rer, medan Japan upplever en mycket bĂ€ttre försĂ€ljningsflod. Allvarligt – dĂ€r borta kan du hitta Captain Toad: Treasure Tracker, Fire Emblem Heroes, Donkey Kong: Tropical Freeze, Golf Story och mycket mer med en hĂ€lsosam bit av pengar.

Jag vet inte om USA, sĂ„ ber om ursĂ€kt till vĂ„ra lĂ€sare dĂ€r borta – lĂ„t mig veta om det finns nĂ„got gott i din försĂ€ljning.

Och lÄt oss veta om du fÄr nÄgot av de nÀmnda spelen! Jag övervÀger pÄ allvar att byta ut min fysiska utgÄva av 1-2-Switch mot den digitala versionen. Jag Àlskar bara att ha saker pÄ mitt SD-kort, vet du?