PlayStation Classic’s förinstallerade lista inkluderar Metal Gear Solid och Grand Theft Auto

PlayStation Classic

Det var inte sÄ lÀnge sedan att vi fick reda pÄ att Sony hoppade pÄ tonÄrskonsolen med sin egen mikrokonsol, PlayStation Classic. Idag har hela listan med 20 förinstallerade spel tillkÀnnagivits och det Àr bÀttre Àn jag hade förvÀntat mig.

Redan i september tillkĂ€nnagav Sony att PlayStation Classic kommer att sĂ€ljas den 3 december för 89 ÂŁ / 99 $. Även om konsolen Ă€r instĂ€lld pĂ„ att starta med 20 spel förinstallerade i systemet, hade endast sex meddelats vid den tiden.

NÀr jag tÀckte nyheterna tÀnkte jag att varken Spyro eller Crash Bandicoot skulle listas (eftersom de har haft enorma HD-remaster de senaste Ären), men hoppades att sÄdana som Metal Gear Solid, Cool Boarders och Resident Evil var pÄ korten, bland andra klassiker. Jag har Ätminstone nÄgra av dem rÀtt. HÀr Àr hela listan.

JĂ€mfört med de spel som tillkĂ€nnagivits pĂ„ NES / SNES Mini, micro Mega Drive och till och med Nintendo Switch’s enorma online-katalog av NES-spel, finns det en hel del titlar jag skulle gĂ€rna spela igen i den hĂ€r uppstĂ€llningen och mycket frĂ„n min barndom. Skulle jag dock betala ÂŁ 89 för att spela dem igen? Det Ă€r ett beslut för framtida Emily att ta efter att ha grĂ„tit över sitt banksaldo.

Vad tycker ni om erbjudandena? LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan.