SÄ hÀr följer du presentationen av Huawei Mate 40-serien live

Virtualizados

Huawei kommer idag att tillkÀnnage Mate 40-serien, som bestÄr av Huawei Mate 40 och Mate 40 Pro, förutom andra enheter, som Huawei Studio, de första hörlurarna med huvudband frÄn det kinesiska företaget. Lanseringsevenemanget kommer att vara helt online med tanke pÄ den nuvarande situationen orsakad av pandemin. Vi berÀttar scheman hur du kan se presentationen live.

Presentationen av Mate 40-serien hÄlls idag den 22 oktober kl 14.00. (spanska halvöns tid). Den kan ses via Huaweis officiella YouTube-kanal, förutom företagets huvudsakliga sociala nÀtverk. FrÄn Virtualizados kommer vi ocksÄ att berÀtta alla detaljer och funktioner för de nya enheterna, sÄ jag rekommenderar att du uppmÀrksammar vÄr blogg och vÄra sociala nÀtverk.

Timmar i olika lÀnder

Är du inte frĂ„n Spanien och vill veta nĂ€r kommer lanseringen av Huawei Mate 40 och Mate 40 Pro att sĂ€ndas i ditt land? Leta efter datumet i den hĂ€r listan.

Spanien: 14:00Mexiko: 07:00 timmar.Argentina: 09:00 timmar.Venezuela: 08:00 timmar.Colombia: 07:00 timmar. Ecuador: 07:00 timmar. Peru: 07:00 timmar.

Förutom Huawei Mate 40 och Mate 40 Pro, kommer företaget ocksÄ att tillkÀnnage Huawei FreeBuds Studio, hörlurar med huvudband. En Huawei Mate 40 Pro+ vÀntas ocksÄ. med en mer avancerad kamerainstÀllning och nya ytbehandlingar. Vi kommer att veta alla detaljer inom nÄgra timmar.