SÄ hÀr ser du Apples maskinvaruevenemang i oktober senare idag

Here

Om du inte Àr medveten om det redan, om nÄgra timmar Àr Apple vÀrd för en stor ol-hÄrdvaruevenemang och det lÀggs stor vikt vid iPads. Om du vill titta pÄ det gÄr allt live klockan 10.00 ET / 07.00 PT / 14.00 BST hÀr.

Kolla in vad du kan förvÀnta dig av evenemanget mer detaljerat hÀr.

Vi satt igenom hela presentationen i september nÀr en ny massa iPhones avslöjades, men de största punkterna pÄ agendan den hÀr gÄngen Àr tvÄ nya iPad-proffs. Enligt The Verge borde dessa proffs ta bort hemknappen och ersÀtta den med gestkÀnslig navigering och Face ID istÀllet. Det rapporteras ocksÄ att ramarna kan tas bort helt, vilket ger iPads kant-till-kant-skÀrmar.

Jag kanske inte Àr det största fan av iPhones, men jag kommer att vara den första som erkÀnner att iPads Àr de bÀsta surfplattorna jag nÄgonsin har anvÀnt och att min uppgradering till Pro förra Äret var ett utmÀrkt drag. Det ser ut som att iPad fÄr en enorm översyn, sÄ jag Àr intresserad av att se hur lÄngt Apple gÄr med den.

Med en ny Macbook Air, ytterligare en whack pÄ Mac Mini och mycket mer pÄ korten, mÄste vi vÀnta pÄ detaljerna. Jag har ocksÄ korsat fingrarna för mer omnÀmnanden av AR, men efter dess minimala utseende förra gÄngen kommer jag inte hÄlla andan.