SnĂ€lla Gud, sĂ€tt inte Assassin’s Creed III pĂ„ Switch

Please God, don

Assassin’s Creed III suger. Jag sa det. SlĂ„ss mot mig. Och innan Switch-anvĂ€ndare kommer att fĂ„ en spricka i Ezio-trilogin, aka The Best Assassin’s Creed Games, ser det ut som om vi kommer att fastna med en av de svagaste posterna i hela franchisen.

Som upptĂ€ckt pĂ„ Reddit finns det ett par tjeckiska Ă„terförsĂ€ljare som listar den sĂ„ kallade Assassin’s Creed III: Liberation Edition för Switch, som inte bara kommer med ett spel som pĂ„ nĂ„got sĂ€tt gjorde den amerikanska revolutionen super trĂ„kig utan ocksĂ„ ACIII: Liberation, första gĂ„ngen. i hela franchisen dĂ€r du Ă€ntligen fick chansen att spela som kvinna. Vilket Ă€r faktiskt ganska coolt!

Liberation var ursprungligen ett Vita-spel, vilket innebĂ€r att vi granskade det tillbaka pĂ„ dagen – vi gav det till och med ett bronspris, Ă€ven om orden kĂ€nns mer som en 6/10 för mig. Jag personligen tyckte att det var okej, men tanken pĂ„ att fĂ„ den första kvinnliga karaktĂ€ren nĂ„gonsin i AC-universum klĂ€ ut sig som en slav eller en rik dam i delar av spelet kĂ€nns fortfarande ganska grov.

ACIII, Ä andra sidan, var en buggy-röra som förnyade rörelsessystemet frÄn de tidigare spelen och gjorde det aktivt vÀrre. Jag försökte försvara det nÀr det lanserades och pojke, jag Ängrar det nu.

Jag har en bĂ€ttre idĂ© – sĂ€tt bara The Ezio Trilogy pĂ„ Switch! AC2, Brotherhood och Revelations Ă€r alla förstklassiga spel, om de i slutĂ€ndan Ă€r ganska lika. Men de kom ut pĂ„ PS4 och Xbox One för blodiga tider sedan, och jag skulle döda för att spela dessa spel pĂ„ sprĂ„ng. Reda ut det, Ubisoft.

Vad som helst. Om du verkligen vill veta Ă€r Assassin’s Creed III: Liberation Edition enligt uppgift den 15 februari, och det kostar ungefĂ€r ÂŁ 30 / $ 40. Under tiden kommer jag att skicka flera arga brev till min lokala parlamentsledamot dĂ€r jag krĂ€ver att de kontaktar Ubisoft och redogör för detta.